nabazmeg. Az ember kicsit nem figyel máris mennyi minden megváltozik. Kettőt kattintok, hármat likeolok és egyszercsak azzal találom szembe magam nagyon durván hogy az én kedves béna jóalakú T-met elviszi a rohadt média a píbe. Két év múlva olyan lesz mint az árpattila. Szexi dög, nyilván modellekkel házasodik és jóútra tér.  hellószia.

Nem elég, hogy ellenállhatatlanul geci és az aurája zsebében meg ott a puncimágnes, de ráadásul olyan alakja van hogy nem tudod nem bámulni. A kisszemétnek.

Szóval az van, hogy nagy valószínűséggel nemsokára olyan híres lesz, hogy az office-ban ciki lesz ismerni. Jaaa, hogy az az a csávó, na én azt a szar műsort nem nézem a cigánytévén adják. Hülye vagy, én arra vagyok büszke hogy értelmiségi vagyok. 

I never wanted to be rich and famous.

Ha önzetlen lennék, de kurvára nem vagyok, lófaszt, akkor örülnék, hogy most két olyan média szereplése is lesz amitöl előfordulhat, hogy írni fog róla a story magazin. Ki olvassa azt a szart, sose fogom megérteni. Befut, dől a lé, vezeti a mokkát, még több nőt dug meg, celeb faszságok, érdekbarátok, felkapaszkodó elitkurvák. The girls come easy and the drugs come cheap.  Még az is lehet hogy egyszer nyilatkozhatok, pénzért mégszép, hogy óh igen dugtunk kettöt, hatalmas szerelem volt a miénk. Ha egyszer is kimondja nevem a tv-ben agyonverem. Hypeolni kéne a cuccait ha jófej lennék, de már miért lennék az. Ö se. 

Meg akarlak ölelni mielött eljön ez a rész, a kis kedves hülye régi tomit.

Még mielőtt ezen teljesen kiborultam volna arról akartam írni, hogy vajon mire elég ha valaki szellemileg tetszik, mire elég egy ilyen elméleti izgalmi állapot. Ha valakinek az agya jön be abból lesz e szex. Jó, nem csak az agya, de elsősorban és mindenképp. Vajon a woody allen ki tudna e dumálni a bugyimból csak azért mert intelligens.

Aha, hogy hosszútávon a kifizetődőbb, meg a belbecs, blablabla. Oké köszi elég lesz.  

Van itt valami ami nem körvonalazódik eléggé, legalábbis én nem érzem mi a topic. Nem vagyok kicsit nagyon szexista de tényleg. Pld lehetnénk barátok. Még életemben nem sikerült, majd pont most. Persze.

Még a megszólításban is van fantázia amit a mailekbe rak. Imádom ezt.

Nem nagy a forgalom. De ennek ellenére nem történik valójában semmi.

Kaptam awardot mert jól nyomom az elvárt attitüdöt vállalatilag, nem vagyok rá büszke valszeg kicsit gáz ez asszem. Adnak vele pénzt, nagyon helyes.  

nemnormális milyen egy szar idő van július elsején már

 

 

 

 

 

 

electric-boogie

 2011.06.28. 23:13

 elég bátor akarok lenni ahhoz hogy máshol éljek másképp. Hogy ne legyek ennyire nagyvárosi civilizált elkényeztetett misspicsa fehérbőrű puhatenyerű könnyű.

Légkondicionált neonfény kurvasok emeletnyi full tükörbe zárva, meetingroom, site leader, support, leadtime, mennyi faszság. Szellemi és fizikai leépülés. Két idegen nyelven végzett fontosnak álcázott diplomás árokásás. 

Enter, Submit, Ctrl C.  Éhenhalni nem menő.

Oké, igaza van Mártának, elég kényelmes módja annyi pénz keresésének amiből kifizeted a számlákat. Sőt, aki jól tolja abból teamleader lesz vagy projekt manager, netto 400k. 

Na fasza, asszem ezt bebuktuk. Pedig anyám is büszke lenne rám ha látná hogy vittem valamire.

A státuszszimbólumaim másmilyenek, például nincs benne egy audi se. Azok érdekelnek akiknek kreatívan kattog és kibaszottul bátrak. Csak húzóerővel szabad. Mutass valami szokatlant.

Az én összkomfortos tündérpalotámba magam válogatnám be a hülyéket, nem készen kapnám napi 8-10 órában. Én dönteném el, hogy teszem magam tönkre, hogy lesz nagy a seggem és görbe a gerincem és mi okozza azt a stresszt amitől majd meghalok rákban.

Lennének benne rossz szépfiúk akik nem csak szexre jók, fűből olyan amire rálépek nem pedig elszívok, valamint kizárólag konstruktív emberi kapcsolatok.

Szorít a civilizált torony és nem biztos hogy kívül jobb.

mi ez a post bazmeg

süti beállítások módosítása