marilyn, miller

 2011.07.17. 22:36

na a Cleverbottal beszélgetni pont olyan mint némelyik fiúval. Nagyon vicces, nagyon értelmetlen. Pld ha megkérdezed töle hogy átjön e, nemet mond de visszakérdez hogy szereted e. Még ezt is tudja. A kisszemét.

Mindenki ici-picit szerencsétlen, velem az élen. Nem ismerek olyat akivel cserélni szeretnék de mondjuk 3ból össze tudnám rakni azt ami tetszene. Minden beszélgetés után kis csalódás, a realitás milyen hétköznapi. Én vagyok a hülye, hogy felülpozicionálok dolgokat. Nemtom mit vártam. Mondjuk, hogy mary poppins elvisz egy körre az esernyőjén és mutat valami extrát. Kis lufijaim szanaszét a földön tisztára kidurranva. Komolyan addig a legjobb, amíg csak a felszín van, addig csodás paco rabanne illatú illúziókban ringathatom magam. hello, mit is mondtál mi a neved....

 
Szerintem, az iskolában a matek meg a töri mellett tanítani kéne asszertív kommunikációt, életvezetési meg pénzügyi alapismereteket és azt, hogy nem nagyon van barátság fiú meg lány között 10 éves kor után. És a királyfi is tutira dugja otthon a szobalányt annak ellenére, hogy kötelességtudatból hogy vállalható nője legyen, ellovagol a halálfaszára csipkerózsiért.
 
Régóta nem érzek semmit és nem biztos hogy ez okés így, néha vannak kis részletek amik tetszenek de a big picture mindig pixelhibás. Nagyon rég láttam magam előtt az akkor vasárnap bemutatlak anyámnak részt, a kertesházast kutyával meg kb soha még. Talán egyszer, de nyilván mást vett el végül. Egy lány ha igazán szerencsés, nem találkozik túl fiatalon az igazival, ezt olvastam valahol. Addig felhőtlenebb. Különben szerintem több igazi van. Az igaziság élethelyzetnek megfelelően változó kondíció. Nem hiszem, hogy ma az lenne az igazi aki 20 évesen volt.  
 
Viszont tényleg parázom azon, hogy a kolléganőim bejelölnek facen és tele spammelik a falamat.
 
Szeretőim vannak meg barátaim, nincs közös halmaz. A barátaim a jobb fejek ebből. Biztos azért szeretem a kissé szociopata fiúkat mert hasonlítunk. Divatcinizmus, szarkazmusból álcaháló. Miattam ne hagyd el a nődet, ebben nincs annyi. Persze, majd beszélünk.
  
Csak ne felejtsem el már, hogy a kérdőjel nemet jelent. Az igen az mindig rohadtul egyértelmű és tudod rögtön.
Nekem minden menjen flottul az első kurva perctől fogva, másképp elmegy a kedvem. És nem jön vissza.
  
 
Most szólok, hogy a pingvines filmet nem kell megnézni. A Carrey layoutja a legjobb benne szexinek látom, baj? a többi, nem értékes humor felnöttek számára.
   

Szeretem, hogy tökjó zenéket írnak itthon. Jó, a videót ebben az esetben inkább hagyjuk.

 

offshore

 2011.07.14. 01:52

de miért mindig csak a kidobó érzi úgy, hogy haverkodnia kell velem?! Például ott volt T is a hülye haverjaival de naná, hogy nem futottunk össze. Tényleg csak egy hónapja nem beszélünk lassan. Nem baj igazából, csak mondom.

Mennyire jellemző, hogy elmegyünk a tüctüc zenei fesztiválra, ahol én rátalálok az MR2 zenét játszó teraszra és ott ragadunk egész éjjel. A Guettából 10 percet láttunk mert egyrészt szar volt, másrészt rohadt szűk volt a balaton part. Az a minőségű embertípus ahová, mi kikérjük magunknak, nem tartozunk. Mi a szellemiségünkre vagyunk sznobok, sorry.

A többi nevet meg, akiket szintén nem láttam, nem bírom felsorolni se. Ebből is látszik, hogy milyen egy nyugdíjas lettem. Veszek is egy mamuszt most már, nehogy felfázzak.

Hol lehet beiratkozni továbbképzésre kereskedelmi elektronikus zenéből? És miért nem volt ott a cukifejű yonderboi például?

Alapból nem megyek be egy Burn arénába, ami sátor és tényleg nem sokan csak százezren vannak benne, nyilván nem lehetett nagyon meleg, ha kint is csak 30 fok volt éjfélkor.

Vajon mire számított, aki tűsarkúban jött, azóta ezen gondolkozom. Nem tudtam feldolgozni egyesek full sminkjét a tűzőnapon, pláza outfittel kiegészítve.

Voltunk egy olyan koncerten amit kb 15en néztünk és mi első sorban toltuk a groupie feelinget. Azóta is várom a utube videókat hogy betaggeljem magunkat rajta. Szerintem a fruttikat csak tévedésből hívták meg ide. Valami rendezvényszervező elnézte.

Viszont nagyon élveztem az egyestés interperszonális kapcsolataimat. (Arra gondoltam ha leírok ilyen szavakat ide akkor aztán végképp senkit nem fogok érdekelni sohatöbbé, valszeg eddig is csak a barátaim meg az exeim olvastak jófejségből. Több emberhez lehet eljutni egy kurvaélettel mint az idegen szavak szótárával, ne legyenek illúzióink ebben.)

Szóval, milyen vicces már összefutni a 400ban felszolgáló lánnyal meg az ugyanott törzsvendéggel miközben tiszta erőből ugrálunk, haverság pacsi azonnal.  A Dj meg tényleg tud isten lenni egy napig. Imádtuk. Be is jelöltük facen azóta már. Amikor úgy van összhang hogy nem is beszélünk. Csókot dobtunk a wings of love-ért, cigit adtunk mert leaktivitizte hogy szeretne, összenéztünk és ugyanazt gondoltuk józenének, jött fel a nap, brillante volt a víz, mi meg reggel 8ig nyomtuk, love is in the air.

Épp boldogok voltunk. Meg kell jegyezni a dátumot, kurva ritkán fordul elő.

Mondjuk, életemben nem voltam még ilyen koszos. Ellopták Kata heinekenes törölközőjét. A szemetek.

 

Itt ülök egy fiú alsójában amit mostanában szereztem. A fejünk fölötti buborékokba pedig az alábbi mondatokat irták. 

Olyan mintha régóta ismernélek.

Kiránt a hétköznapok zajából, minden egyes szavából szobrokat faragnék....

süti beállítások módosítása