casual chic

 2011.07.26. 00:47

van az a fasza jó kis kanapé, az a bekuckózós puha, tudod, már húzod is fel a lábad, kicsit odateszed a fejed a szélére, fincsi kis kanapé ez, tisztára mintha nem is az ikeából lenne hanem a ligne roset-ból... És megszólal az a kurva telefon. Na. Ébresztő.

Kis vintage madárkalitkás világomba megint nem sikerült belépni. És a továbbiakban kizárólag a hófehér, hi-tech  nappaliba engedem be a vendégeket, mert a barátság küszöbös távolság legalább 3 lépés és nagyon kevés benne a nyálas jelenet. Elfújták a tündérporos, várakozással teli, kis repdeső izéket a szemem elől. Amikor én azt hiszem, hogy itt van valami esetleg picikét rózsaszínben játszó, másezminteddig, arról tutira kiderül, hogy ébredj fel béb, de nagyon gyorsan. Ha mondjuk örülnék, ha le tudna venni azzal a kurva nagy intelligenciájával a lábamról és kidumálna heti többször a bugyimból, a konyhában állva hátulról, akkor ez pld neki momentán nem szerepel, a zeneileg frankón aláfestett, konkrét tervei között. Mert el van havazva másfél évre.

Szeretem a felszínt, mindenki kedves és nem teher. Én sem. A túrista egy útbaigazításért hálás mosolygós, végig beszélget két megállót, nem tud magyarul de az anyja magyar, apja ausztrál, pest gyönyörű. A kiscsaj a menzán, csak azért mert szereti a séróm, nagy adagot ad és kicsit számol, a nevemet nem tudja. Nem akarnak beleszólni, megosztani, átruházni, én se akarom megmondani nekik, hogy mással most már akkor lehetőleg ne legyenek kedvesek, mert velem egyszer már voltak és jó volt, én meg utána fehér tetkóval egyből odaírtam a monogramom a tarkójukra. Mit képzelsz. Ez valami hülye szabály, hogy a közelség meg a beleszólási vágy az egyenesen arányos az eltöltött idővel, osztva kettővel a harmadikon?! Zárójel zárva, egyenlő c négyzet.

Komolyan veszi a kapcsolatunkat. Nekem ezt a mondatot nem mondták pár éve. Ki is írtam a tükörre, nehogy elfelejtsem. Az utóbbi időben leginkább a - Cica, átjössz? - hangzott el. Az a baj az okos fiúkkal, hogy a nemokos és szép fiúkkal egyszerűbb. Például kisebb a sor, meg amúgy se akarsz beállni. Mindig tudod, mikor van végszó és mindenki jól játsza amit kell, a fiú vérgeci de jól áll neki, te meg csak kicsit vagy könnyű, csak amennyire szükséges. Very easy game, nem tudod bebukni.

Azért mert valami olyan mintha, attól az még nem lesz az. Fogdmárfel. Semmi türelmem.

Feszülős görcshörcsög.

  

süti beállítások módosítása