life related songs

 2011.08.02. 01:26

Nincsenek szimpatikus mondataim, sem szimpatikus gondolataim. Konkrétan, megyek a saját agyamra. Körülbelül csak három posztot írtam majd töröltem ki az elmúlt pár napban. Olyan vagyok tisztára már én is mint a főnököm, mindenhez business reason kell. Ha nem akarnék válaszokat mennyivel könnyebb lenne pedig. Betaggelt élethelyzetek. Például eléggé valószínűtlen, hogy valaha olyan lesz a blogom, amit anyámnak szívesen megmutatnék. Talán, majd ha írok a csillámpónikról egy bejegyzést. Nem tudok kapcsolatban gondolkodni már és ragaszkodom a saját fürdőszobához. Egy másik lakásban.

Az jutott az eszembe a napokban, hogy úgy viselkedem, mint egy macska és leginkább két típusba lehet osztani a fiúkat akikbe bele szoktam esni, kizárólag átmenetileg. Nagyon remélem, hogy a mónika sóban kap szülinapi meglepetés ajándékot az a szemét, aki ezer éve, magával vitte az utolsó szépgondolatomat.

 

Összefutunk a háztetőkön, nem kérdez, egyből közli mire gondolt, mond két vicceset, jól néz ki, lehengerlő a stílusa, nem fél, nem tisztel. Hát igen baby, ez a kémia. Kiröhög. Peeersze csak kéresd magad, a végén úgyis....Falhoz vág, kurvajó vele, bár tudom nem lehet bebookolni a következő időpontokat egy félévre előre, és teljesen fölösleges lenne gondolkodni a közös étkészletbe gravírozott monogramokon. Majd beszélünk. Izomlázam van. Dehülyevagyok. Nem leszünk barátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nem ő akarja hogy vele legyek, én akarom. Ha ő akarná félek nem is lennék, soseleszvége hosszú híd van itt, az életben nem érünk át. Szelídít, nem nyomul. Nem bámulja a lábam. De mér' nem?! Csinos, okos, nyugodt, szép ez a fiú. Megvakargatja a fülem tövét, a hátamon is végighúzza a kezét, doromb doromb, dörgölőzöm, jó vele, nem adja el, jókat mond. Cirógatja a lelkem.Tervezem, hogy a nappaliban leteperem, de aztán mégsem jön el ez a rész, mert úgy érzem, ezt azért mégse illik. Jól viselkedem. Picit szégyellem is, hogy nekem mindig csak ilyenek jutnak eszembe.Tudom, hogy bejövök és nem vár semmit. Kedves, szeret is, de nem úgy. Különben se tudnánk megtartani egymást. Megunjuk. Nem leszünk barátok.

 

Remélem a következő cukifiúm egy ilyen dallal fog szerelmet vallani. Nincs igényem a lehazudom a csillagot az égről típusú üzenetekre. Szeretek Katával koncertre járni, nagyon. 

 

 

 

 

 

 

   

süti beállítások módosítása