pulsating rhythmical remedy

 2011.08.14. 18:24

Amíg a vip-ből néztük a prodigy-t kurvára menő barátaim vannak, nincs jelentősége az jutott eszembe, hogy valószínűleg 80 éves koromban, jó eséllyel csak annak az egy pasinak fogok emlékezni a nevére, aki épp akkor lesz mellettem, és majd amikor a testem elhagy és már minden hiába, cseszhetem a botoxot agyátültetés kéne, szóval amikor visszanézek, tutira a koncertélményeim lesznek a fiatalságom meghatározó szépemlékei. Nem tudok annál felszabadítóbbat, mint amikor úgy ugrálunk a zenére hogy a hátunkon folyik a víz. Főleg nyári éjszakán az ég alatt, jellemzően boldogság érzéssel van. 

Mindig az a baj velem, hogy a fiúk vagy túl liliomok, vagy MÁR nem tudnak eléggé érdekesek lenni. T-nek is mondtam mindig, hogy azért van annyi egyedülálló nő mert kétféle férfi van. Az egyik olyan mint te, szóval szívás, a másikkal meg nem akarunk lefeküdni. Asszem Sting az egyetlen, aki idősebb nálam és tetszik, még az aurája is szép. Szeretném ha egyszer elgitározná nekem, hogy how fragile we are.

A korban hozzám illő férfiak vagy épp mást csalnak meg, vagy abban a súlyos tévedésben élnek, hogy az a divat még mindig, amit akkor hordtak, amikor az Music TV először volt fogható Magyarországon. De most a szigeten megértettem, hogy hol vannak azok a felnöttkorú pasik akik még értik azt a szót, hogy crowd surfing és hogy hát akkor valszeg mégiscsak maradnak a fiatalfiúk még egy darabig, mert azoknak legalább még van arcuk.

Lehet negyvenegy évesen így is kinézni mint Keith Flint, bár szerintem ő se érti hogy élte túl a 27. szülinapját. A Prodigy tagjai 40 körüliek mind a hárman (utánanéztem) és szét vannak ütve mintállat, ez volt ami leginkább megmaradt bennem, azonkívül hogy I got a poison, I got a remedy. Kivül belül őrültek, mint az alsó szomszédom aki velem kizárólag olaszul beszél pedig magyar.  

A tájékozatlanoknak semmiképp sem ezzel a videóval célszerű megmutatni, hogy milyen zene van a Szigeten. A Rohypnol pedig, ami a refrénben van, ami miatt kicsit cenzurázzák/betiltják a klipet itt ott, az a szexdrog amitől a csajoknál teljes lesz a blackout és nem kell megfutni a fölösleges köröket. Különben Pesten sztem ehhez elég a jóduma plusz egy jó layout, illetve ha menő focista vagy, akár lehetsz ronda is és ugyanúgy elájul mindenki egyből.

Vajon fiúk ellen is létezik egy viagra+akármi kombó? Vagy annak nem lenne piaca, mivel nekik úgyis elég annyit mondani, hogy na mivan, jössz? 

 

  

 

Az ember azt is megosztja a szeretőivel ha a HIV test negatív. Hadd örüljenek. Gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy sikerült visszafelé eljutnom a mostantól istenbizony szűz leszek állapotba. Életemben először csináltattam ilyen tesztet a szigeten és arra gondoltam ha negatív lesz, soha többet nem fekszem le senkivel. Ha pozitív akkor meg azért, és abban az esetben úgyis ott dőlök bele az első sátorrúdba azonnal, nem titkolt harakiri szándékkal. Mindig is fiatalon és világhírű rocksztárként akartam meghalni. Nincs gáz, de úgy izgultam addig a 20 percig amíg ez kiderült, hogy ezt a státuszt többet nem teszem kockára. Kurvára fogok unatkozni a következő pár évben. Lol.

 

 


 


és még sokan mások

 2011.08.09. 00:48

Valljuk be őszintén, jó jó kell az a világbéke, meg a szép cipőkben is van potenciál, de azért mégiscsak a fiúk dobják fel legjobban a napirutint.

Ha nők töltenek együtt időt, akkor lehetőleg, csak a pasikról van szó. Nem említeném az intrikát mint topicot, illetve a többi vérkomoly témát, amik momentán teljesen az out of focus kategóriában versenyeznek nálam. Miközben a cuki és kicsitcuki fiúk kitöltik a napjainkat, csak picit aggódom azon, hogy ha ez a rész már nem lesz önműködő, fogok e annyit keresni, hogy megtudjam magamnak venni csak egészség legyen meg térerő vagy marad a macska meg a sorozatok. Most olvastam, hogy a Madonna szarul viseli az öregedést, na tessék. Akkor a lóvé sem segít.

A férjem örökké fog szeretni és együtt öregszünk meg illúzióját, meghagyom a fiatalabb és rózsaszínebb generációnak, akiket szerintem csakis a svájci frank értékének emelkedéséből keletkező eladósodás fog összetartani forever, egy életen át.  

Nagyon kizárólag csak azt szeretem, ha az van, amit akarok de lehetőleg úgy legyen az, hogy nehogy már még el is kelljen magyaráznom. Tudjad és kész. Gondolom, most már mindenki számára elég egyértelmű, hogy miért élek egyedül. Lehetne belőlem is forgatni egy Na, így nem jártam apátokkal sorozatot, csak valszeg kurvára unalmas lenne, mert mindig ugyanaz lenne a vége az összes epizódnak. Egy helló.
 
Különben a fenti fiú olyan híres, hogy ma vettem észre, hogy a Taft hajwaxon is ő van, de az hagyján ahhoz képest, hogy ő a Barbie pasija. Van egy lista, ahol a modell fiúk állnak hosszú tömött shortban és azon pld ő az első, mindegy. Van neve, de nem mondom meg, úgyse jár a Gödörbe. Lefogadom, hogy nem lenne ennyire híres, ha nem a Lagerfeld lenne a mentora. És most politikailag igazán korrekt voltam. Egyszer valaki mondja már meg nekem, hogy miért csak a melegfiúk néznek ki jól. Nem ér.
 
Voltam a Balatonon. Ezúton is szeretnék külön köszönetet mondani a családomnak, a rendezőnek, a szponzornak az időjárásnak, aki jófej volt. A bolháknak a strandon(!) a meglepetésért. És azon kedves barátaimnak akik következtében jól szórakoztunk...Pld valaki elmosogatta a teát, amiből még senki nem ivott, mert le volt téve a lábas a földre. Hűlni.... LOL  
Oli az Allee elé. Én ezen konkrétan egy egész napig röhögtem, pedig a mondat tényeket tartalmaz, sőt lehet hogy nyomokban mogyorót is. De hogy miért éreztem annnnyira viccesnek, picit már érthetetlen, pont mint a Teletubbies 3 év fölött.
 
Jajdenagyon örülök annak, hogy ismerek olyan embereket akiknek a blogja bekerült a 10 közé. Van ugyanis egy verseny, csak mondom tájékoztatás képpen azoknak, akiknek van valódi élete. Szerettem volna az összes kedvencemre tenni egy übergigamega nagy likeot csak épp elfelejtettem megérteni, hogy ha egyszer szavaztál szevasz, mehetsz tévézni. Úgyhogy tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy csak a véletlen müve, hogy pont arra a két blogra tettem a voksot. A sorrenden mult. Nem, én nem versenyzek, kicsi vagyok és önbizalomhiányos.   

süti beállítások módosítása