ájultan fekszem veled

 2011.09.10. 21:29

Az a konzekvencia született tapasztalati úton, miután lehánytam a rózsákat a kertben, és ettől többen belém szerettek nyilván, hogy pld az alkohol sem oldja meg helyettünk a problémákat. Olyan a bebaszás is, mint az egyéjszakás kapcsolat, azt hiszed most szép az élet, jól érzed magad, van huncut móka kacagás. Ám a valóságban, ez itt nem a pasid, nem hozza le neked a nagygöncölt az égről, és csak azért mondja, hogy szép a ruhád hogy kidumáljon belőle, és kurvára nem tesz hozzá semmit az önbecsülésedhez, amikor reggel majd elhúz és többet sose látod. Szóval inkább mentél volna sportolni, attól másnap sokkal jobb lenne a közérzeted. És nem fájna ilyen rohadtul a fejed.

Arra vagyok büszke, hogy azt bezzeg egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam részeg három. Namost ugyanezt nem lehet elmondani, a szépszeretőimmel kapcsolatban. Erre meg mondjuk nem vagyok olyan büszke.Lol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval fáj a fejem, de nem fáj a szívem és különben is azt a felsőbb utasítást kaptam, hogy ezt az álca luzer attitűdöt hagyjukmár. Úgyis csak a sikersztorikat adjuk ki könyvben.  Amikor például a V mint viktor küldött nekem titkos virágcsokrot a munkahelyemre egyszer. Jó, én először felhívtam kb öt másik fiút, hogy megköszönjem, mielőtt őt. De ez most mindegy. Biztos azt hívtam először, akitől szerettem volna kapni. Olyan ez, mint az építőiparban a körbetartozás. A fiú akinek udvarolnék hiába, szeret egy lányt, aki azonban szeret egy fiút, aki mondjuk nekem udvarolna, csak én momentán ugye...Hát csoda hogy mindenki iszik?! Szegény rózsák. 

 

Én ezt a dumát sose tolom, mert milyen egy hülyeség már. Azért, ahhoz kell egy egészségtelen perverzió, hogy közelről nézzem, hogy azt csinálja mással, amit velem még tavaly. De be kell látnom, hogy jóoké nekem is van mondjuk pár olyan, akivel megy a haverság. Főleg akkor könnyű, ha nem volt akkora a lelkesedés, hogy bárki beleképzelje a szebbjövőt. Kár hogy nem találtam meg csak ezt a béna cenzurázottat. peace&love

 

 

süti beállítások módosítása