ismered Ted-et?

 2011.09.18. 13:00

Ma az agyam helyén egy jóllakott napközis campel. A kis dagi csak nézelődik, hogy jójó rendben, akkor mindegy, nem baj, majd valami. Úgyse mi döntjük el. Bármi lesz is, csak azt tudom mondani, oké, oké, tőlem....

Jellemzően úgyis a királyfiból béka szokott történni, aztán meg a királylányból a hetedhétfejű sárkány. Viszont, egyáltalán nem tudom most felvenni a harcot a saját különbejáratú szélmalmaimmal. Olyan szépen állnak itt, egy nagy zöld parlagfüves mező közepén, kurva nagyok a lapátjaik, momentán elfújnak mint a poppinsot a keleti szél. Felfeküdtem a vízre, hátha valahol kidob valami fasza kis öbölben a sodrás. "In an ocean of music we move with the flow."

Úgyse elég jó senkinek ami van, mindenki csak a nehezített játékot akarja, vagy azt ami átmeneti készlethiányban van. Vagy azt akin már fekszenek. Annnnyira nincs kedvem ahhoz, hogy ne azt tegyem amit szeretnék. De belátom az embereknek kell a kínlódás, hogy érezzék hogy élnek. Ha csípünk valakit, sztem az nem az, hogy nem látom a rossz tulajdonságait. Kurvára látom. Csak tolerálom. És ennek már minimum örülni illene. Hány olyan ember van akivel ez oda vissza működik, akinek a faszságai 24órán túl sem idegesítenek vagy te őt? mondjuk kettő? Én biztos nem fogom senkinek sem hypeolni a jórészeket, ha magától nem látja. Ehhez az én gőgöm túl magas korlát. Mindenhol magyarázni kell a performance-t, úristen de unom. 

 

"Ki vagy? -kérdezte a kis herceg. -Csinosnak csinos vagy... - Én vagyok a róka - mondta a róka. - Gyere, játsszál velem - javasolta a kis herceg. - Olyan szomorú vagyok...
- Nem játszhatom veled - mondta a róka. - Nem vagyok megszelídítve.
     - Ó, bocsánat! - mondta a kis herceg. Némi tűnődés után azonban hozzátette: - Mit jelent az, hogy "megszelídíteni"?

-Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.
- Kapcsolatokat teremteni?
- Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."

NA, erre például oda kéne egy kicsit figyelni jobban, mert mindenki összevissza felelőtlenül szelídít jobbra balra, mint valami béna cirkuszban. Aztán meg csak a probléma van a sok dörgölőző tüzelő macskával.

 
 Voltam kicsit felhők felett, meg még leszek. Nem drog, repülő. Ha lezuhannék vagy széttép a cápa akkor tudjátok hogy szerettelek, jó volt veletek. Viszont ha véletlenül egyszercsak kőgazdag leszek, csak angliába járok majd fashionért meg zenéért, enni viszont inkább italyba.
 

süti beállítások módosítása