vintage caffé

 2011.12.11. 16:15

úgy látom a bennem lakó csipkerózsit elvitte a gonosz nyugati boszorkány az utolsó jóérzéseimmel együtt. Háromkor fekszem, 5kor kelek. Esélye nincs a királyfinak a csókkal ébresztésre. Mire ideér, lefőzöm a kávét. Az éjszakáim rosszabbak mint a nappalaitok, magamra igazítottam a reklámot. Az örömhír én ezen a szón mindig röhögök, hogy akkor így most szabadítottam fel időt blogolni, nagyszerű. Csak az a kár, hogy elég kevés mondanivalóm van mostanában, vidám sztori meg végképp nincs. Az élet olyan játszótér, ami a szopatásban éli ki magát, és már annak is örülni kell, hogy a minimum support megvan. Ágy asztal tv.  A melegíthető bőrülést meg az alufelnit már el se várom. Lassan elmondhatom magamról, hogy a szeretteimet akkor tudom a legjobban megtartani a szebb jövőnek, ha egyáltalán nem találkozom velük már idén. Hátha jövőre végre világvége és maguktól megoldódnak a dolgok. Önhibámon kívül vagyok teljesen hülye, elhatárolódom magamtól és újabb vadászmezők után nézek. A régieken túl nagy a tömeg. De nem is vadászmező kéne, hanem simán egy komplett kaptár és a méhkirálynőre castingolni. One and only. Áhh, de nem jó ez sem, annyi gyerek meg hím, kell a halálnak....

Valszeg már nem sok van hátra a macskaéleteimből. Abban a súlyos tévedésben élek, hogy minden szerelem halálos. Pedig tutira nem az, meg különben is van élet a halál után. Lehetnék kevésbé elhivatott, mert ez kurvára kimerítő. Sok hűhó értem. Ez biztos valami tudatalatti becsípődés, ami nem használ senkinek. Le kéne szokni a végletekről, mert a bőgéstől csak pocsékba megy az esteé lauder szempillaspirál, ami drága, meg amúgy se azérvan. Küzdök az emberért, meg magam ellen. Mivel már évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy több szakítást nem tervezek ebben az életemben, asszem a jövőben csak a képzelt barátaimmal fogok érzelgős kapcsolatokba bonyolódni.

Megosztom veletek kedvenc szavaimat Máraitól, amit belülről véstem a homlokomba mint targetet.

„Nincs emberi kapcsolat, mely megrendítőbb, mélyebb lenne, mint a barátság. A szerelmesek, igen, még a szülők és gyermekek kapcsolatában is mennyi az önzés és a hiúság! Csak a barát nem önző; máskülönben nem barát. Csak a barát nem hiú, mert minden jót és szépet barátjának akar, nem önmagának. A szerelmes mindig akar valamit; a barát nem akar önmagának semmit. A gyermek mindig kapni akar szüleitől, túl akarja szárnyalni atyját; a barát nem akar kapni, sem túlszárnyalni. Nincs titkosabb és nemesebb ajándék az életben, mint a szűkszavú, megértő, türelmes és áldozatkész barátság. S nincs ritkább.”


Attól függetlenül, hogy fejből nyomom a müller/coelho összest, hullámvölgybe érkezett szomorúságomat elcserélném használt autóra és bátorságra. Ugyanitt monitor eladó. Gyáva oroszlán jeligére a kiadóba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://spanodcsaja.blog.hu/api/trackback/id/tr283441736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása