dont forget to fly

 2012.02.07. 00:15

Mindenkitől very kedves, hogy még mindig olvas, annak ellenére hogy mostanában nem annyira írok.... Az agyamat belepte a hó. Na nem az, amelyiket nem engedhetem meg magamnak, és amúgy is túl addiktívan hatna a máskülönben felettébb független személyiségemre. És nem is az, ami tegnap kezdett el esni nagy pelyhekben a mátrixban.

A hó alatt meg akkora a csönd, mintha az egómat agyonvertem volna vmi bazi nagy baseball ütővel, és elástam volna egy lavina alá. Még felhúzni se bírom magam semminse. Óriási lendülettel lobogtatja az izgága  pálcikaember a fehér zászlót a fejemben, és ugrándozik hogy kitört béke, árad a csí, meg egyéb ilyen nyálas faszságok. Van olyan, hogy egy reggel az ember úgy ébred, hogy mi ez a csönd, hová lett az a valami, mi is, nna mindegy....

Vitorlámba fogtam a szelet, megyek amerre a golf áramlat visz. Várom, hogy mikor jön erre a metroszexuális Jack Sparrow kapitány hogy elszórakoztasson a hülyeségeivel. Fogyasztói társadalmunk emberpiacán nagy a forgalom. Ken baba is elhúzott kaliforgiába például. Ez mondjuk nem szép tőle. Viszont van olyan, hogy őrült művészekből egy estére több is jut. 

Ezúton is szeretném megköszönni a sárkány évének ezeket a csodálatos változásokat. Mondjuk lehetne egy változás akár pozitív előjelű is, ha mákom lenne. De már miért is lenne.... Még csak két hete tart, de már több darab hurrikán söpört itt végig, ami után a kántor kutya is csak legyintene, hogy óh bazmeg, hagyjuk a túlélőket, itt kurvára nincsenek úgyse.

A változás jó, ez alapszabály. napersze. Utólag mindig kiderül, hogy zöldebb az ég, kékebb a rét és mézesebb a kalács, ha végig merünk menni az új utakon. Aki nem hajlandó változni, az amúgy is úgy jár mint a dínók, kurvára elavult lesz és elviszi egy jégkorszak.

 

"Gibbs: Hol a kapitány?
Jack Sparrow kapitány: Lemaradt.
Gibbs: Az Úr irgalmazzon neki... De ne bánkódjunk annyit!"

 

 

Igazán nagyszerű, hogy most már kijárhatok a halálfaszára dolgozni. Idáig se volt életem. De legalább annyi benefit biztos lesz ebben, hogy ha 90 mérnököt tartalmazó épületbe beeresztenek még 30 lányt, abból valószínűleg óriási történetek fognak kerekedni. Már látom magam előtt, amint letolt gatyával hívja a csajozós Béla a hr-st, egyik kezében a nő másikban a telefon, hogy: úgy érzem, most mindjárt összejövök a Pirivel, úgyhogy szólni szeretnék, mivel ez a szabály. Piri meg esetleg bejelenti ugyanezt a Bandira és így gyönyörű buktákat lehet majd megbeszélni a reggeli kvzásoknál. Alig várom. A munkahelyi viszonyoknak semmi értelme. Ki akar bárkivel éjjel nappal együtt lenni?! Milyen napod volt? jaaa, tudom...

 

Keep calm and love on.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://spanodcsaja.blog.hu/api/trackback/id/tr503978408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása