A tapasztalatot még sajátbőrön gyűjtő lányoknak mondom, hogy az a mondat hogy nem akarok komoly kapcsolatot, úgy hangzik helyesen szinkronizálva, hogy VELED nem akarok. Mert az előtted lévővel akartam, a következőt meg el is fogom venni, és örökre vele fogok élni. bibibiiii! De nem akarlak megbántani, és értékellek mint embert. Ja, és szép vagy. Meg okos. 

A lányok kidobják a fiúkat az ajtón időnként, mert a fiúknak béna a szövegírójuk és az istenek/ufók igény szerinti aláhúzandó elég szar dramaturgok. De a fiúknak az a szereposztás, hogy kötelezően vissza kell mászni az ablakon. És kurva kibaszott flegmán kell ám visszamászniuk. Nézd, én visszamásztam, de ennél több nyálas jelenetre itt ne számíts cica. És akkor a lányok még kicsit vergődnek, hogy jójójó nagyon szexi ez a szemét, hogy visszajött, de azért legyen már még egy kis sírás is, mert anélkül nem az igazi (a fiú is sírjon, ha egy mód van rá), még a végén a kibékülős szex és annyi. Függöny le.

 Történtek izgalmas dolgok a héten. A fürdőkádban ülök és hallom, hogy csörög, de óhh én ezt most nem veszem fel, biztos anyám, majd visszahívom. Akkor jellemzően, az volt az a Hívás, amikor az A Mexikói Fiú hív fel 10év után, akitől a szabadságot tanultam, meg a tekerést is, de ez most nem fontos. Már akár lehetnénk barátok is, csak minek. Kezdhetnénk előröl...öööö hány éves is vagy te most?... Ami engem illett, én nem tudok visszaemlékezni. Hülye vagy, amikor vége lett hónapokig küzdöttem, hogy elfelejtsem. Tele lenne kínos pillanattal az egész beszélgetés. Tényleg, az is volt? aha, emlékszem....Hogynepersze.

 

 

ps. Óriási lennék drámai szerepekben. Gyönyörűen tudnék megsértődni halálosan, egész estés szélesvásznon. A karádykati tanulhatna tőlem gőgös nézést. Már olyan szépen begyakoroltam, úgyhogy nagyon ügyesen tudnám mondani felemelt karral, hogy tessék akkor menjél akkor.... Ilyenkor szeretném magamat is behideolni, hogy ne jelenjenek meg a spamek, amik a valóságos világban sokkal zavaróbbak, mint a virtuálisban. A facebook mennyivel praktikusabb, mint E csodálatos élete. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://spanodcsaja.blog.hu/api/trackback/id/tr63178458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockstar* 2011.08.31. 20:01:19

jajte. olvasgatom-olvasgatom. és közben gyakorta éreztem a kontrolcé-kontrolvé vonzalmát. mintha magamat olvasnám. mármint azt, amire gondoltam, de nem jöttek így össze a szavak az én mondataimban. áldottlégy internet a létezésed végett
süti beállítások módosítása