i dont think i feel

 2012.03.24. 02:47

378517_262331103830781_215838471813378_749799_1297732498_n.jpgA kicsi és egészen szerencsétlen meteoritok gondolkodás nélkül zuhannak bele a feneketlen mélységbe, mint derült égből a polly, és egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy a leendő kráter milyen kondíciókkal rendelkezik, van e benne elég hely elfészkelődni vagy sem. Tulajdonképpen a meteoritok egyáltalán nem izgulnak azon, hogy mi várja őket és az milyen lesz. Maga a zuhanás a lényeg, és az már önmagában annyira felszabadító, hogy halk örömsóhajok gyúlnak a sztratoszférában, miközben odakacsintanak a holdnak. Az meg csak higgadtan áll és egyáltalán nem is érti, hogy most akkor pontosan mióta is van itt ez a bazinagy csillaghullás.
Van hogy azon kapod magad, hogy csak a szebb szavak vannak elöl hagyva a szárítón és bizonyos beszélgetések egész nap, végtelenített szalagon forognak a fejedben. Józanságod és jóságod zavarba ejti a bátorságomat. Valaki kikapcsolhatná a hangszórókat, muszáj dolgoznom néha. A lelkem tükre kék és van olyan, aki tud olvasni tükörírást, még szótár sem kell neki hozzá.


tumblr_m0kt0os6Qx1qm7e9do1_500.jpgMilyen jó is annak aki képes a csöndre, például én is befoghatnám néha, több szempontból is beljebb lennék. De a csönd amúgy is olyan megnyugtató. Például amikor kiderül, hogy óhjaj, ennyire mindent inkább mégse akartam volna tudni. Nem kellenek az ígéretek,az eskü, a sok szöveg. Bőven elég lesz, ha érzed amiről szó van.  A szép nagy barokk aranykeretes szavak ellenére végül aztán mégis az van ami van. Nem azt kapod amit érdemelsz, hanem azt kapod amit kapsz. Mindenki mehet reklamálni annak, akiben hisz. Már volt, hogy én is felírtam az égre könnyekkel, hogy hát ez kurvára nem ér, csakkitérdekelt.

Azt a kis köcsög koboldot, aki tekeri azt a biciklit, ami hajtja az áramfejlesztő generátort ehhez a sok luxnyi fényhez, amivel simán bevilágíthatnánk egy stadiont, na azt azért jól nyakon vágnám a báli legyezőmmel ilyenkor. Mit ragyogtat itt összevissza, kiprojektorozva az égre a jelet mint a batman. Ha tudnám, hogy mi kapcsolja fel a ledeket, óriás ívben kerülném el azt a dolgot, hogy semmilyen wifi ne tudja megzavarni a rendszer nyugalmi állapotát. Nem szaladgáltam a réten léggömbökkel a kezemben, de tetszett az a kis pázsitos tisztás a horizont mögött. Elheverésztem abban a fűben egy kicsit az új élmények hétvégéjén.
A karjával átnyújt a fejem fölött és leoltotta a reflektorokat a szememben.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://spanodcsaja.blog.hu/api/trackback/id/tr264330854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása